06 53 202 787
ELKE DAG BEREIKBAAR TOT 18:00U

Gastenboek

Laat een bericht achter
't Zusje Franchise, Uden
We zijn met een aantal ondernemers en hun partners op pad geweest met de beroemde eendjes --> 2CV! Zinineenfeestje.nl had voor ons een mooie tour uitgezet richting Neerloon, waar we lekker op het terras hebben kunnen genieten van enkele drankjes en wat lekkers. De tourguide was een gezellige jongen die ons heeft begeleid via mooie dijken en door prachtige Brabantse dorpjes. Gezellige ontspannen middag gehad en een leuke tocht voor zowel jong als oud.
Spaarkas 't Vergulde slotje Cafe t Pumpke, Den Bosch
Wij hebben gisteren een uitje gehad en was een geslaagde dag. We hebben eerst met eendjes gereden, geluncht, boogschieten op locatie en daarna Temple challenge. Alles was top geregeld, waar voor ons geld gekregen en in de voorbereiding ook goed geholpen. Kortom een gezellige geslaagde dag.
Coppens Warenhuis, Volkel
Ook wij gingen de Temple Challenge aan in het Winners cafe in Nistelrode. Uitdagende spelen en verrassende elementen waar we met veel plezier aan deelgenomen hebben. Het was een superleuke middag voor ons hele Coppens team, waar nog veel over nagepraat werd. Een echte aanrader voor elk team!
team Bomenpark Heesch, Heesch
Begin november hadden wij ons jaarlijkse personeelsuitje in Nistelrode bij het Winners Café, waar wij onder te het genot van een hapje, een drankje, een heerlijke bbq en muziek spelletjes speelden en fanatiek de Temple Challenge aangingen! Nogmaals bedankt, het was top verzorgd!
Wedemeijer en Dielissen Notarissen-, Berlicum
Afgelopen vrijdag een erg gezellig personeelsuitje gehad, wat perfect was georganiseerd door Zin in een Feestje. Eerst gestart met een heerlijke lunch, in de zon, bij het Pumpke, op het terras. Daarna de 2CV tour met een erg leuke gids! Omdat het zo'n mooi weer was, lekker met de dakjes open. En tot slot hebben we nog de Temple Challenge gedaan, wat ook echt een aanrader is!! We hebben alleen maar positieve, leuke reacties ontvangen. Marloes Becht
Helma van Doorn , Gemeente Bernheze
We hebben een hele leuke teambuilding gehad. Veel plezier gehad in het rijden in een 'lelijke eend' en een prachtige route gereden!
Denise MD-Square, Veghel
Super gezellig personeelsuitje gehad met de 2CV's. Mooie tour, gezellige stop en lekker eten! Alleen maar positieve reacties ontvangen
Marga van Venrooij Piels BV , Rosmalen
Afgelopen zaterdag 22 September een hele leuke dag gehad. Organisatie goed geregeld,mooie tocht gemaakt met de 2CV, Daarna The Temple Challenge gedaan ook super leuk. Echt een aanrader. Groetjes Marga
Hanny Smits, Nijmegen
Afgelopen donderdag een geweldig leuke tocht gemaakt met de lelijke eendjes. Alles was goed geregeld en het enthousiasme van de tourguide was aanstekelijk. Mooie tocht en een leuke tussenstop bij het Veerhuis Ravenstein.
Eric Geuyen ACM Vastgoed, Nijmegen
Fantastische activiteit, mooie route gereden in de lelijke eendjes, fijn tussenstopplaats en goede organisatie, het was een top personeelsuitje.
Las-Pers BV, Oss
Afgelopen zaterdag hebben wij met onze personeelsvereniging een geweldig uitje mogen beleven, namelijk met de 2CV-tour rondgereden door het Brabantse landschap. Super begeleiding gehad, wat een prater is die man. Heel gezellig. Daarna bij 't Pumpke een gezellige Barbecue gehad die echt heel goed verzorgd was en ook heel lekker. We hebben alleen maar positieve reacties gehad van ons personeel en partners, we kunnen dus terug kijken op een geslaagde dag met een goede organisatie. Namens alle collega's heel erg bedankt voor deze geslaagde dag!
JAGA Nederland, Den Bosch
De dagactiviteit van ons jaarlijks personeelsuitje hadden wij geboekt bij zinineenfeestje.nl en dat is een aanrader! Wij hebben de 2cv-tour met picknick tour gedaan. Het was een sfeervolle en actieve middag waarbij samenwerken een pré is. Dus voor teambuilding ben je hier aan het goede adres want je maakt namelijk in groepjes van 2-3 personen de gerechten voor de picknick wat een leuk maar vooral heerlijk resultaat geeft. Namens Jaga Nederland bedankt!
Pascale Kros , Ridderkerk
Zaterdag 8 September met een groep van 34 collega's de tourtocht Ravensteijn gedaan. Heel erg leuk! Het contact met Angèle is heel prettig verlopen. De ontvangst bij 't Pupmke was top, de tour was hilarisch en de BBQ was ook erg goed geregeld! Namens alle collega's: heel erg bedankt voor deze geslaagde dag!
Joyce Luijsterburg, Ligne Notarissen, Steenbergen
Afgelopen vrijdag, 7 september, hadden wij ons kantooruitje. Wij hebben de 2cv-tour "samenwerken doe je niet in je een(d)tje" met lunch in Neerloon gedaan. Iedereen heeft het enorm naar hun zin gehad. Goede organisatie, leuke begeleider en een hele lekkere lunch! Wij hebben genoten. Echt een aanrader!
Kristel Langenhuijzen, Kombi Bouwmaterialen Uden
Afgelopen zaterdag, 1 september hadden wij ons jaarlijkse personeelsfeest. We hebben de samenwerken doe je niet in je een(d)tje tour gedaan, 2CV tour en en aansluitend een barbecue. Het was echt enorm leuk, iedereen was positief, we kijken terug op een leuke middag met een goede organisatie. Ook het eten was heel erg lekker. Heel erg bedankt.
Diana, Schaijk
Afgelopen vrijdag 29 juni zijn we met 28 collega's van verschillende leeftijden op stap geweest. Eerst ontvangst met koffie/thee en gebak. Daarna in twee groepen verdeeld, de Swing-trike (superleuk!!) en de tandems. Lekker door de bossen, prachtige omgeving. Na ongeveer drie kwartier tijd voor een pauze bij De Boshut, heel gezellig plekje voor een drankje en uit te rusten, en daarna weer terug. Hup, meteen weer door in de Temple challenge, ongeveer 2 minuten lopen vanaf het beginpunt, dus lekker dichtbij. De Temple challenge duurde ongeveer een uurtje per groep van 3 a 4 personen. Heel leuke activiteit! Na dit allemaal gedaan te hebben, alle zweetdruppels op laten drogen :-) tijd voor diner. Kortom, een heel gezellige en goed en strak georganiseerde dag, zéker voor herhaling vatbaar! Helemaal top!!
Anneke, Zaltbommel
Afgelopen zaterdag 23 juni hadden wij een arrangement geboekt bij "Zin-in-een-feestje", omdat wij zin hadden in een gezellige, actieve middag met ons team. Na wat lekkers en koffie hebben we een wandeling van ongeveer 20 minuten gemaakt naar een terrein waar we een les kregen in boogschieten. Na wat oefenen hebben we een spel in 2 teams gespeeld, dat was hartstikke leuk. Iedereen was heel fanatiek. Na afloop hadden we een fantastische BBQ bij "t Pumke , er was gevarieerd eten, goed vlees, lekkere salades en ook voor de 2 vegetariërs waren er heerlijke dingen. Alles bij elkaar was het een super leuk uitje en daar waren alle 17 teamleden het mee eens!
Irma en Ron Beskers, Lichtenvoorde
"Wij wilden voor ons 25 jarig huwelijk een originele activiteit organiseren voor een groep van 35 personen in de leeftijd van 18 tot 78 jaar. En dat is gelukt! In een oldtimer bus van Lichtenvoorde naar Nistelrode was al een feestje op zich. Keurig ontvangen bij 't Pumpke door Theo, Angele en Dick met koffie en gebak van de bakker. De toertocht met de eendjes was hilarisch en fantastisch, we hadden het weer enorm mee want de dakjes konden open, helemaal top. De omgeving was prachtig in april, frisse zwoele wind door de haren, een onvergetelijke dag! We hadden zelf voor alle gasten ook nog een verrassing gemaakt, eendje om nooit te vergeten!"
Trix Metternich, Heesch
Afgelopen zaterdag een heerlijke (familie)dag gehad; met 2CV'tjes rijden is toch wel erg leuk! Heerlijke lunch en gezellige begeleiding. Prima geregeld! Bedankt voor deze leuke dag.
''t Lopend Vuurtje, Barneveld
Op 23 september 2017 hadden wij ons PV uitje. We werden hartelijk op z'n Brabants ontvangen, en na een korte uitleg op weg met de 2CV's Prachtig weer gehad, en een hele mooie tocht, waarbij er genoeg gewisseld kon worden zodat iedereen de kans kreeg om te rijden. Zeer goed geregeld door Angèle en Theo van zinineenuitje Aansluitend een goed geregelde barbecue gehad, waarbij er genoeg keuze was voor iedereen en je naar hartelust de buik vol kon eten. Een aanrader voor iedereen die een keer een uitje voor een wat grotere groep wil doen.
01   |   02   |   03   |   04   |   05   |   06   |   07   |   08   |   09   |   10   |   11   |   12   |   13   |   14   |   15   |   16   |   17   |   18   |   19   |   20   |   21   |   22   |   23   |   24   |   25   |   26   |   27   |   28   |   29   |   30   |   31   |  

Bericht toevoegen