06 53 202 787
ELKE DAG BEREIKBAAR TOT 20:00U

Gastenboek

Laat een bericht achter
Diana, Schaijk
Afgelopen vrijdag 29 juni zijn we met 28 collega's van verschillende leeftijden op stap geweest. Eerst ontvangst met koffie/thee en gebak. Daarna in twee groepen verdeeld, de Swing-trike (superleuk!!) en de tandems. Lekker door de bossen, prachtige omgeving. Na ongeveer drie kwartier tijd voor een pauze bij De Boshut, heel gezellig plekje voor een drankje en uit te rusten, en daarna weer terug. Hup, meteen weer door in de Temple challenge, ongeveer 2 minuten lopen vanaf het beginpunt, dus lekker dichtbij. De Temple challenge duurde ongeveer een uurtje per groep van 3 a 4 personen. Heel leuke activiteit! Na dit allemaal gedaan te hebben, alle zweetdruppels op laten drogen :-) tijd voor diner. Kortom, een heel gezellige en goed en strak georganiseerde dag, zéker voor herhaling vatbaar! Helemaal top!!
Anneke, Zaltbommel
Afgelopen zaterdag 23 juni hadden wij een arrangement geboekt bij "Zin-in-een-feestje", omdat wij zin hadden in een gezellige, actieve middag met ons team. Na wat lekkers en koffie hebben we een wandeling van ongeveer 20 minuten gemaakt naar een terrein waar we een les kregen in boogschieten. Na wat oefenen hebben we een spel in 2 teams gespeeld, dat was hartstikke leuk. Iedereen was heel fanatiek. Na afloop hadden we een fantastische BBQ bij "t Pumke , er was gevarieerd eten, goed vlees, lekkere salades en ook voor de 2 vegetariërs waren er heerlijke dingen. Alles bij elkaar was het een super leuk uitje en daar waren alle 17 teamleden het mee eens!
Irma en Ron Beskers, Lichtenvoorde
"Wij wilden voor ons 25 jarig huwelijk een originele activiteit organiseren voor een groep van 35 personen in de leeftijd van 18 tot 78 jaar. En dat is gelukt! In een oldtimer bus van Lichtenvoorde naar Nistelrode was al een feestje op zich. Keurig ontvangen bij 't Pumpke door Theo, Angele en Dick met koffie en gebak van de bakker. De toertocht met de eendjes was hilarisch en fantastisch, we hadden het weer enorm mee want de dakjes konden open, helemaal top. De omgeving was prachtig in april, frisse zwoele wind door de haren, een onvergetelijke dag! We hadden zelf voor alle gasten ook nog een verrassing gemaakt, eendje om nooit te vergeten!"
Trix Metternich, Heesch
Afgelopen zaterdag een heerlijke (familie)dag gehad; met 2CV'tjes rijden is toch wel erg leuk! Heerlijke lunch en gezellige begeleiding. Prima geregeld! Bedankt voor deze leuke dag.
''t Lopend Vuurtje, Barneveld
Op 23 september 2017 hadden wij ons PV uitje. We werden hartelijk op z'n Brabants ontvangen, en na een korte uitleg op weg met de 2CV's Prachtig weer gehad, en een hele mooie tocht, waarbij er genoeg gewisseld kon worden zodat iedereen de kans kreeg om te rijden. Zeer goed geregeld door Angèle en Theo van zinineenuitje Aansluitend een goed geregelde barbecue gehad, waarbij er genoeg keuze was voor iedereen en je naar hartelust de buik vol kon eten. Een aanrader voor iedereen die een keer een uitje voor een wat grotere groep wil doen.
VGE International, Son
Afgelopen zaterdag 30-09 hebben wij een erg geslaagd personeelsuitje gehad bij jullie! het rijden met de Lelijke eendjes en gelijktijdig een Brabantse puzzel quiz / fotozoektocht is erg geschikt voor een gezelschap met uiteenlopende leeftijden! Aansluitend de BBQ bij het Pumpke was ook erg goed bevallen. Nogmaals bedankt voor de organisatie!
van Teffelen, Beuningen
Wij hebben bij jullie een familiedag met GPS wandeltocht, bowlen, familiequiz en afsluitend friet met snacks gehad. Het was hartstikke leuk en heel goed georganiseerd. We hebben een leuke dag gehad...bedankt!
Chantal van Gemert, Vinkel
Afgelopen zaterdag een super leuke personeelsdag gehad met Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën. Gezellig met z'n allen op de tandem en daarna de Temple Challenge bedwongen. Geweldig om te zien dat iedereen super fanatiek mee doet. Afgesloten met een heerlijk diner bij 't Pumpke. Theo en Angele bedankt en veel succes met alles ! Gr. Chantal
Twan van Haalen, Winssen
Zaterdag tijdens de Familie dag een super leuke middag mogen ervaren met veel verschillende activiteiten! alles was goed geregeld en we hebben heerlijk gegeten! Bedankt!
sander pers.ver. S.O,.N.I., vorstenbosch
zaterdag 2 sept . met 50 mensen een [ kei skone ] avond gehad . wij hadden de swingtrikes , solex en 2CV tocht , en dan nog pizza bakken met een BBQ . Dus voor iedereen was het geweldig Alles was schitterend geregeld . Theo en de rest van het team hartelijk dank . GR S.O.N.I.
Brechtje van der Pol - Langenhuizen, Loosbroek
Namens ons allemaal bedankt voor de gezellige en goed georganiseerde middag en avond op 2 september jl. Het perfecte weer, het inzetten van solexen én 2CV en met als afsluiter een lekker diner, maakte het een geslaagd personeelsuitje voor ons. Bedankt namens Langenhuizen Groenbedrijven, Loosbroek.
Geoffrey Marges, Ridderkerk
Onze “bachelor” zaterdagmiddag was tot in de puntjes verzorgd! Na 'n heerlijke ongedwongen lunch bij ’t Pumpke werden we keurig op tijd opgehaald voor 'n zeer toffe Temple Challenge…Een absolute aanrader! Team Theo & Angèle onwijs bedankt voor een supergezellige middag!
Janneke Vissers, Vinkel
Wij wilden een keer iets anders dan het standaard feestje en zuipen, daarom hadden wij de Dodge Bow en de Bubble bal 2 hele leuke spellen om met onze familie en vrienden te doen en daarna nog heerlijk met zijn alle eten en een drankje. Super georganiseerd zeker een aanrader voor een volgende keer.
Lambert van der Ven, Uden
Op zaterdag 2 september een mooie dag gehad met Zinineenfeestje.nl Nadat de door ons gewenste activiteit niet paste in de planning, is er een programma op maat gemaakt, met een aangepast natje en een droogje tussendoor. Zo hadden we 's middags een leuke GPS wandeling in het buitengebied van Nistelrode, waarna we om 17.00 uur nog een tochtje met de 2CV's gingen maken. Onze gids Nico nam ons mee door het Maasgebied naar het prachtige gehucht Keent, waar we bij boer Wim te gast waren in zijn museum en we alles te horen kregen van de 'waterige' geschiedenis van Keent en haar 'Maas'-avonturen. Via de Maasdijk (Demen, Dieden, Dennenburg, Megen en Berghem) terug naar Nistelrode, waar we een heerlijke barbecue hadden in de Hoefslag. Een prima dag, die goed was verzorgd. Met name de persoonlijke benadering en het geboden maatwerk maakte deze dag voor het Managementteam van Kiem Onderwijs en Opvang en de stafmedewerker zeer geslaagd!
Daan, Harderwijk
Geweldige dag gehad met de 2cv tour. De route was erg leuk en spannend om voor het eerst in een lelijk eendje te rijden. Iedereen kwam een keer aan de beurt en onderweg gestopt voor een heerlijk bakkie bij boer Wim en de opdrachten gemaakt. Onze gids Dick heeft ons geweldig begeleid en was een hele goeie en gezellige gids,hij zorgt er echt voor dat je kan genieten. Wie weet tot een volgende keer als we weer een uitje moeten organiseren!
Wim van tilburg, Nistelrode
We hebben genoten van de middag met alle collega,s. Eerst gezellig buiten met koffie en iets lekkers erbij, wat al klaar stond toen wij kwamen. Daarna de Escaperoom, The Tempel challenge , waar we hartelijk ontvangen werden en na een goede uitleg met veel plezier de spellen gedaan. Tussen door fantastich verzorgt met een natje en bitterballen. Bij het pumpke een lekker drie gangen diner gehad waar ook de verzorging weer perfect was. Een mooie en gezellige middag verzorgt door Zin in een feestje, bedankt. Een aanrader voor iedereen.
Curves Gorinchem/Ridderkerk, Giessen
Evaluatie van het personeel; Afgelopen zondag met ons hele team in de eendjes gereden. Wat een leuke ervaring!! Mooie omgeving en goed verzorgd. Bedankt voor een geslaagde en gezellige dag😀 Groetjes Linda -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wat heb ik genoten in onze grijze eend, super leuke toertocht gemaakt met halverwege een heerlijkePicknick. Het plezier dat we hadden bij het door de bocht gaan ( bijna op twee wielen) en de extra rondjes op de rotonde. Nico nogmaals hartelijk dank . Groet, Toos ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ik vond het een super doldwaze eendendag en Nico is een zeer goede en gezellige gids. Met vriendelijke groet, Jeanet Tukker ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ik vond het een superdag, perfect geregeld, leuke picknick op een leuk adres, prachtige omgeving en de eendjes erg leuk! Heel veel lol gehad. Gr. Anja ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Het was erg gezellig! Alles goed geregeld, leuke route, uitgebreide lunch en iedereen mocht een stuk rijden. Groetjes Anne ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gave ervaring, van iets wat je anders niet zo snel/makkelijk doet. .. Tamara ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ We hebben een super leuke dag gehad die goed georganiseerd was met een lekkere uitgebreide lunch. Enige min puntje vond ik dat we een puzzelrit deden, maar achteraf geen antwoorden kregen. Verder top geregeld. Met vriendelijke groet, Caroline Vermeulen -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het was een zeer geslaagd uitje. Organisatie goed. Koffie met gebak heerlijk, Lunch locatie leuk en goed verzorgd. Veel gezien van het Brabantse land. Samenwerking kwam ook tot zijn recht met de vragenlijst. Heel veel dank voor de super gezellige het was geweldig. Ook Nico bedankt voor zijn begeleiding! Groetjes Rita. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Ik heb enorm genoten van de rit met de 'eendjes', en vindt dat Nico een bijzonder gezellige man is. Wim vond ik ook erg sociaal, toen ik in mijn vingers gesneden had kwam hij gelijk met pleisters om het bloeden te stelpen. Ook de uitleg van de omgeving waar wij waren en waar we onze rit hebben gehouden was erg interessant, en, zeker voor herhaling vatbaar". Dank je wel, en lieve groet, Annie ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Het was echt geweldig, bedankt voor weer een nieuwe ervaring in mijn leven!! Bianca -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Een dagje uit zou het worden, dat werd een complete verrassing. In Nistelrode werden we in 5 lelijke eendjes gepropt, wat een lol was dat. Achter elkaar reden we naar de picknickplaats waar Nico die ons uitstekend begeleide de mand met lekkers uitpakte waar we daarna heerlijk van genoten. Al met al het was een geslaagde middag. Leni van Loo ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rijden in een 'Lelijk Eendje'... Een hele leuke tocht om zo samen met collega's te maken door het prachtige landschap. Veel gelachen, lekker gegeten en weer een beetje wijzer over Brabant :-) Een tipje: misschien af en toe even op de route stoppen voor een mooie foto in een dorpje of op een dijk. Want er is nog veel moois in Nederland te zien... Andrea ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Het was een hele gezellig dag, goed georganiseerd en een uitstekende begeleider Nico :D De puzzeltocht vind ik persoonlijk wat rommelig, alles door elkaar (was ons verteld) waardoor je soms vergat te genieten van de mooie omgeving. Picknick was uitstekend verzorgt en Willem was uiterst gastvrij, en heeft veel verteld over de Maas en zijn omgeving. Nogmaals bedankt en complimenten voor de organisatie. Groetjes Sylvia
Pauline Hermans, Verbossen Assurantien Uden
Ons personeelsfeest op 30 juni 2017 helemaal geslaagd ! Heerlijk met de eendjes door het Brabantse landschap getoerd en daarna nog op de swingtrikes ontzettend genoten ! Enthousiaste begeleiding , dus een enorm dank je wel van Verbossen Assurantiën !
Anouk, Tiel
Wat hebben wij vorige week woensdag een geweldige middag beleefd tijdens de wensvervulling van Pleun! De kidsescaperoom was erg leuk en spannend. Wat een super begeleiding door het vriendelijke personeel! Heel hartelijk bedankt namens Make a wish Nederland!
Myrna Kuijpers, Wijchen
Met de carnavalsvereniging een heel erg leuke middag gehad bij de temple challenge. Iedereen was super enthousiast!
01   |   02   |   03   |   04   |   05   |   06   |   07   |   08   |   09   |   10   |   11   |   12   |   13   |   14   |   15   |   16   |   17   |   18   |   19   |   20   |   21   |   22   |   23   |   24   |   25   |   26   |   27   |   28   |   29   |   30   |  

Bericht toevoegen