06 53 202 787
ELKE DAG BEREIKBAAR TOT 20:00U

Kookatelier

Kookworkshops bij ZinineenFeestje

Regionaal koken
Deze kookworkshop is onze trots. Wij zetten hier de producten uit ons gebied en eigen Broksteeg tuin in het middelpunt. Bovendien ontdek je met deze kookworkshop dat koken veel simpeler is dan vaak wordt beweerd.
  4.00 - 4:30 uur       va. 8-40 pers.       52,- pp (incl. BTW)
meer info
De nieuwe Hollands keuken
Luxe koken met Hollandse producten in deze culinaire kookworkshop In deze workshop maken we korte metten met de gedachte dat Nederland geen culinaire traditie heeft. Culinaire hoogstandjes............
  4.00 - 4:30 uur       va. 8-40 pers.       68,- pp (incl. BTW)
meer info
Vegetarisch koken
Voor deze workshop hoef je geen vegetariër te zijn om dit lekker te vinden. Je mag natuurlijk wel vegetariër zijn of het worden na deze bijzonder lekkere vegetarische kookworkshop. Net als bij al onze andere kookworkshops gebruiken we producten uit de buurt.
  4.00 - 4:30 uur       va. 8-40 pers.       52,- pp (incl. BTW)
meer info
Italiaanse workshop "La vita è bella"
Koken met Italiaanse zwier met biologische ingrediënten: Puur net als in Italië. Che cosa stiamo facendo oggi? U kunt ook met de Italiaanse zwier zo eenvoudig gaan koken met uw groep. Onder leiding van onze kookworkshop koks staat er al snel zo'n lekkere Italiaanse smuldis klaar.
  4.00 - 4:30 uur       va. 8-40 pers.       56,75 pp (incl. BTW)
meer info
Tapas
Een oergezellige informele kook-borrelworkshop Altijd weer op zoek naar een teambuildende en tegelijkertijd ongedwongen activiteit.
  4:00 uur       va. 10-40 pers.       60,- pp (incl. BTW)
meer info
Thais koken
Proef de pure Thaise keuken en geniet samen van de smaken van de Thai. Voor deze workshop Thais koken is onze kok naar Thailand geweest om bij de Blue Elephant de culinaire kneepjes van het Thais koken te leren. Geniet van de Oosterse gastvrije keuken met de krachtige en tegelijkertijd subtiele smaakcombinaties.
  4:00 - 4:30 uur       va. 10-40 pers.       66,- pp (incl. BTW)
meer info
Sushi workshop
Gezellige workshop voor lunch en diner lekker licht na een dag vergaderen of als borrel. Deze workshop is een leuke informele activiteit om te doen met uw collega's na bijvoorbeeld een vergader- of trainingsdag of als u de hele dag al in touw bent geweest.
  3:30 - 4:00 uur       va. 10-40 pers.       52,- pp (incl. BTW)
meer info
Japans koken
Luxe Japans 5 gangen menu. Lekker samen koken. Japanse sushi, sashimi, dashi, tempura, wasabi, nori, nobu, tofu, ginger, rijstazijn, sesamolie, groene thee, saké.
  4.00 - 4:30 uur       va. 8-40 pers.       75,- pp (incl. BTW)
meer info
Surinaams koken
Surinaams koken, een speciale en vooral gezellige kookworkshop met lekker samen eten. Suriname, een smeltkroes van culturen, maakt een zeer gevarieerde keuken.
  4:30 - 5:00 uur       va. 10-40 pers.       58,- pp (incl. BTW)
meer info
BBQ workshop
Barbecue leren maken, stoer voor vrouwen en mannen! Eerst samen koken en dan zomers genieten van de barbecue. Maar vooral voor iedereen die leuke tips en technieken wil leren tijdens onze barbecue kook workshop. Hoe braad je een groot stuk vlees? Lekker mals! Ligt dit aan de slager of jezelf?
  4.00 - 4:30 uur       va. 10-40 pers.       66,- pp (incl. BTW)
meer info
Uitje van de maand
Uitje van de maand
Een fantastische tour met de Deux Cheveaux (Lelijke Eendjes) over de Maasdijk naar het oude pittoreske vestingstadje Ravenstein. Hier verblijft u een half uurtje om lekker rond te wandelen in dit bijzondere stadje aan de Maas.
  2,5 uur
  € 45,- p.p.
  vanaf 10 personen

 

Teambuilding bij uitstek
Meer informatie »
Voor de "grotere" gezelschappen
Meer informatie »
Geboren chef de cuisine?
Meer informatie »
Samen koken, da's genieten
Meer informatie »

 

ACTIVITEIT ZOEKEN: