06 53 202 787
ELKE DAG BEREIKBAAR TOT 20:00U

Sushi workshop


Gezellige workshop voor lunch en diner lekker licht na een dag vergaderen of als borrel.

Deze workshop is een leuke informele activiteit om te doen met bijvoorbeeld uw collega's. Boek het sushi maken na een vergader- of trainingsdag of als u de hele dag al in touw bent geweest. In deze sushi workshop heeft iedereen evenveel talent, omdat de sushi master u de technieken op heldere wijze uitlegt.

Maak onder leiding van onze sushi masters uw eigen verschillende sushi, maki maar ook sashimi gerechtjes. In deze workshop leert u de verschillende vormen van sushi die u maakt van kleefrijst, verse vis, zelf ingemaakte gember en pittig ingelegde groentes.

Om de workshop tot een completer geheel te maken, leren we u ook tempura maken. De tempura doen we op een lekkere salade met een sesamvruchten dressing. Als nagerecht maken we groene theeijs met vers fruit en wasabislagroom.

Na ongeveer anderhalf uur genieten we informeel in de bar of uitgebreid aan tafel (aan u de keuze), van onze Japanse gezonde sushi snacks. We leren onze groep in deze workshop op een andere manier, maar vooral op een gezellige manier kennen.

Incl. basis drankarrangement
Onbeperkt pils, wijn, frisdrank, sappen uit fles, kopje Mex eco koffie of thee met een zelfgemaakte bonbon.

  • RESERVEREN
Informatie aanvragen
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
DIRECT ONLINE RESERVEREN
Of bel (06) 53 202 787 voor meer informatie
3:30 - 4:00 uur
Vanaf 10-40 personen
€ 52,- p.p. incl. btw