06 53 202 787
ELKE DAG BEREIKBAAR TOT 18:00U

Partner worden van Zinineenfeestje.nl?

Het concept

Het "Zin in een Feestje" concept is in ruim 13 jaar tijd uitgegroeid tot een ongekend succes en geworden tot een professionele organisatie met een diversiteit aan mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, familie-uitjes  en vrienden-vrijgezellen-uitjes. Nagenoeg alle door ons aangeboden mogelijkheden worden tot op heden gehouden in-en om onze eigen locaties in Nistelrode (Noord Brabant).

De mogelijkheid is echter aanwezig voor andere locaties-aanbieders verspreid over Nederland en België om mee te liften op ons sterke concept. Wij zoeken daarvoor samenwerking met meerdere partijen die actief zijn op het gebied van (bedrijfs)uitstapjes in allerlei vormen en maten.

Wat of wie zoeken wij?

  • U heeft een unieke locatie ergens in Nederland of België waar u leuke, spectaculaire en/of in het oog springende arrangementen aanbiedt?
  • U bent uiteraard zeer enthousiast over uw eigen organisatie maar de aanvragen blijven wellicht wat achter bij hetgeen u zou wensen?
  • U heeft een eigen website maar die trekt niet voldoende bezoekers of belangrijker nog, er vloeien niet voldoende reserveringen uit voort?
  • U heeft geen eigen website en u wilt hierin ook liever niet te veel investeren in kosten en/of tijd?
  • Uw organisatie draait prima maar u wilt graag (sneller) uitbreiden en/of groeien?
  • In elk geval zoekt u een betrouwbare partner die zorgvuldig met uw aanbod omgaat en serieus voor u aan het werk gaat?

Kunt u één of meerdere van de bovenstaande vragen met ja beantwoorden, dan bent u de juiste partner voor ons.

Hoe werkt het?

U biedt één of meerdere activiteiten aan die uniek in uw regio zijn en liefst nog niet op onze site te vinden zijn.  Wij plaatsen deze activiteiten op Zinineenfeestje.nl en bieden deze  onze klanten aan. Op het moment dat de klant uw arrangement wil boeken brengen wij u met elkaar in contact. U handelt de reservering vervolgens zelf af, met uw eigen reserverings -en annuleringsvoorwaarden.

Wat kost het?

Het plaatsen van uw arrangementen of activiteiten op Zinineenfeestje.nl kost u helemaal niets. Daarna wordt alleen bij een werkelijke boeking een percentage van de reserveringswaarde berekend. U zorgt zelf voor het versturen van de bevestiging voor de reservering en maakt de verdere afspraken met de klant. ZinineenFeestje.nl dient dus alleen als extra verkooppunt, wij bemoeien ons niet met het geboden arrangement.

Omdat wij onder onze naam uw arrangement aanbieden  verlangen wij uiteraard wel van u dat het aangeboden arrangement  “tot in de puntjes” door u verzorgd wordt, maar dat spreekt voor zich.

Iets voor u?

Neem dan snel contact met ons op om de verdere voorwaarden te bespreken. Wij komen dan indien nodig graag bij u langs om uw bedrijf te bekijken en de invulling van een langdurige en prettige samenwerking uitvoerig te bespreken.

Bel met (0412) 85 33 12 (Theo van der Heijden) voor het maken van een afspraak of vul het Partner aanvraag formulier in. Heeft u belangstelling wacht u dan niet te lang maar neem meteen contact op.

PARTNER WORDEN?
Word partner van Zin In Een Feestje. Vul hier het aanvraagformulier in.