06 53 202 787
ELKE DAG BEREIKBAAR TOT 20:00U

Citygames

Spannende, leuke, actieve maar vooral gezellige Citygames in Den Bosch, Utrecht, Nijmegen of Eindhoven
50 Tinten Grijs
Lady’s only! Hoe goed ken jij je vriendinnen? En hoe goed kennen ze jou eigenlijk? Na 50 Tinten grijs behoren jullie diepste en spannendste geheimen tot het verleden! Stadsspel in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven.
  2.00 uur       va. 8 pers.       22,50 pp (incl. BTW)
meer info
Wie is de Mol?
Wie is de mol? Zin in spanning, sensatie en teambuilding? Een spannend uitje met een flinke dosis teamwork, ontdek de mol in uw team! Wie is de mol? Dat is de vraag die u 2,5 uur lang zal bezighouden...in Den Bosch Nijmegen Eindhoven of Utrecht. .
  6:00 uur       va. 8 pers.       27,60 pp (incl. BTW)
meer info
Da Vinci Code
Midden in het centrum van Den Bosch Nijmegen Eindhoven of Utrecht staat een kluis. Maar om deze te openen, moet de code gekraakt worden..
  3.00 uur       va. 6 pers.       22,35 pp (incl. BTW)
meer info
Crazy 88
Crazy 88 Lingo. Humor, lef en actie zijn de ingrediënten van dit hilarische groepsuitje. Crazy 88 Citygame met diner in Den Bosch Nijmegen Eindhoven en Utrecht.
  3.00 uur       va. 8 pers.       21,10 pp (incl. BTW)
meer info
The Hunt
Citygame the Hunt: Gewelddadige bendeleden, inhalige maffiosi en andere dubieuze types terroriseren de stad. Niemand is te vertrouwen, geen plek is veilig. Zelfs de politie zet zwaarder geschut in om de buitensporige misdaad een halt toe te roepen.
  2.30 uur       va. 10 pers.       31,- pp (incl. BTW)
meer info
Uitje van de maand
Uitje van de maand
Een fantastische tour met de Deux Cheveaux (Lelijke Eendjes) over de Maasdijk naar het oude pittoreske vestingstadje Ravenstein. Hier verblijft u een half uurtje om lekker rond te wandelen in dit bijzondere stadje aan de Maas.
  2,5 uur
  € 45,- p.p.
  vanaf 10 personen

Pizza Party, maak uw eigen pizza
Meer informatie »
Grillen is voor iedereen lekker en leuk
Meer informatie »

ACTIVITEIT ZOEKEN: